Over Rijschool Klap

Kees-Jan Klap heeft altijd al een passie gehad voor verkeer en veiligheid. Vanuit zijn achtergrond als verkeersveiligheidsadviseur, lag er een perfecte basis om een eigen rijschool in Doetinchem te starten. Dagelijks helpt hij nu beginnend bestuurders om zelfstandig en veilig de weg op te kunnen.

In z'n vrije tijd stopt Kees-Jan veel energie in jongerenwerk. Dus ook daar komt zijn talent om mensen te begeleiden goed tot z’n recht. In z'n eigen rijschool komen passie en talent samen. Dat blijkt ook wel uit de statistieken. Sinds de oprichting in 2012 heeft Kees-Jan inmiddels zo'n 100 tevreden leerlingen tussen de 17 en 46 jaar klaargestoomd voor hun eigen kilometers. En het slagingspercentage ligt boven het regionale gemiddelde!

'Kees-Jan spreekt jouw taal en snapt waar je wel en niet op zit wachten tijdens de rijlessen.'

Ervaringsdeskundige

Even je rijbewijs halen... Nou, zo ging het dus mooi even niet. Kees-Jan weet zelf als geen ander hoe lastig het kan zijn.  “Ik had het rijden snel onder de knie. Maar tijdens de examens was ik mezelf gewoon niet. Ik deed alles fout wat tijdens het lessen gewoon goed ging! Daardoor weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om al tijdens de les bezig te zijn met zelfvertrouwen. En de uitdagingen en valkuilen van het praktijkexamen. Ik weet precies waar je allemaal tegenaan kunt lopen. Die ellende wil ik een ander graag besparen!”

Autorijlessen volgens Kees-Jan

'Slagen is geen doel op zich. Natuurlijk geeft het een kick. Maar mijn uitdaging is dat nieuwe bestuurders veilig en zelfstandig de weg op kunnen. En zo de vrijheid kunnen ervaren die autorijden met zich meebrengt. Ja, ik voel me verantwoordelijk, maar geniet tegelijkertijd enorm. Ik zie dagelijks hoe kleine vorderingen een groot verschil maken in iemands zelfvertrouwen achter het stuur. Daar doe ik het voor!’

Nog meer weten?

Toer lekker rond op deze site, bekijk een filmpje of lees wat anderen over Rijschool Klap te zeggen hebben. En anders word je wellicht nog wat wijzer op de facebookpagina. Mocht je nou nog behoefte hebben aan meer informatie, heb je concrete vragen of wil je misschien al direct een plekje reserveren? Neem dan gerust contact met mij op via het inschrijfformulier. Bellen op Appen mag ook op 06-133 04 799. Hoop van je te horen!

Waarom Rijschool Klap Theorie Praktijk

Lessen bij Rijschool Klap

‘Rijles geven is geen beroep, het is een passie!’

Daarom Rijschool Klap

  • Gegarandeerd kwaliteit, hoog slagingspercentage (93%)!
  • Direct starten, snel je rijbewijs
  • Scherpe tarieven, goed voor je portemonnee
  • Nieuwste lesauto, lekker rijden
  • Heldere afspraken, geen gedoe

KKwaliteit
Jarenlange ervaring, hoog slagingspercentage.

LLesplezier
Open, relaxed, met humor, altijd opbouwend.

AAandacht
1-op-1, vaste instructeur, korte lijnen, persoonlijk.

PProfessionaliteit
Doelgericht lessen, veiligheid en vertrouwen voorop.

Top